Hormoon Yoga Workshop

Wanneer: Data 2015/2016 van de Hormoon Yoga Workshop bij Yoga Studio Badu Woerden:

  • zondag 25 oktober 2015
  • zondag 27 september 2015
  • zondag 22 november 2015
  • zondag 13 december 2015
  • zondag 28 februari 2016
  • zondag 24 april 2016

Alle workshop data staan op zichzelf en hebben hetzelfde programma. Je kunt één datum uitkiezen, maar ook besluiten om de workshop te intensiveren door meerdere keren te komen. Dit kun je natuurlijk na je eerste deelname besluiten.

Tijd: 9.45 – 14.00 uur
DocenteLizzy Wakefield
Wat: Hormoon Yoga volgens de oorspronkelijke methode met empirisch bewezen effectiviteit, ontwikkeld door Dinah Rodrigues.

De Hormoon Yoga workshop wordt gegeven in een kleine groep, zo krijg je optimale begeleiding. Voor meer informatie en opgave zie hormoonyoga.nl.

Wat is Hormoon Yoga? 

De oefeningen van Hormoon Yoga serie hebben effect op het gehele lichaam, maar in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen.

De serie is dynamisch met mooie rustige momenten en leidt tot snelle resultaten bij regelmatige beoefening. Naast een positieve invloed op de hormoonspiegel, vermindert of elimineert het symptomen die gekoppeld zijn aan de menopauze.

Voor wie is Hormoon Yoga bedoeld? 

Hormoon yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Je hoeft geen klachten te hebben, want het is gewoon een hele fijne yogaserie. Je voelt je energiek, vitaal en vrouwelijk.

Specifiek voor vrouwen met hormoongerelateerde klachten; overgang, kinderwens, PCOS (Polycysteus-ovariumsyndroom) of menstruatieproblemen.

Bij vrouwen met een kinderwens kan het de menstruatie op gang brengen, waardoor de mogelijkheid kan ontstaan om zwanger te worden. Ook behulpzaam tijdens een IVF-procedure. Hormoonyoga heeft een bewezen positief effect op kwaliteit en aantal eicellen.

Ook na de bevalling is Hormoon Yoga een goede ondersteuning om de hormoonhuishouding weer in balans te brengen.