Yoga Feestje bij Badu

Bij Yogastudio Badu kun je je verjaardag komen vieren met een Yoga avontuur!

Thema

De jarige kan een thema uitkiezen; als piraat op zoek naar een schat, in het circus, door de jungle, een elfjesavontuur, op reis naar Afrika, zwemmen door de grote oceaan, naar de maan, indianenavontuur, een feestelijk ballonavontuur of een ander avontuur naar keuze van de jarige. Waar je ook voor kiest, je gaat in ieder geval naar huis met een fantastisch beleving en een mooi zelf gemaakt kunstwerk.

Wat we o.a. gaan doen

Samen bewegen, yogahoudingen, dansen, zingen, op droomreis, yogaspelletjes, masseren, ontspannen. Als afsluiting een creatieve activiteit aansluitend op het Yoga avontuur thema. Lekkers te eten en drinken (biologisch) wordt verzorgd. Eigen taart meenemen is ook mogelijk evt.

Locatie en duur

Het Yoga feestje kan op verschillende locaties plaatsvinden; bij Yogastudio Badu Woerden, bij jullie thuis of, met mooi weer in het park. Het feestje duurt ongeveer twee uur.

Kosten en leeftijd

De prijs per kind is ongeveer €10 per kind. Afhankelijk van o.a. locatie en aantal kinderen. Leeftijd is vanaf 4 jaar. Het wordt een feestje vol plezier en ontspanning.

Voor meer info,  overleg qua tijdstip, kosten etc. kun je contact opnemen met Lizzy via email: communicatie@yogastudiowoerden.nl