Ashtanga Based Power Yoga

Toegankelijk voor zowel gevorderden als beginners.
Astanga based Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga die veel voordelen biedt voor de mentale en fysieke gezondheid. De houdingen (asana’s) zijn vloeiend aan elkaar verbonden door een combinatie van adem en beweging (vinyasa’s). Omdat er geen pauzes zijn tussen de houdingen, ontstaat er een soort ‘flow’.

Astanga based Power Yoga is inspannend en is geschikt voor iedereen die van uitdaging houdt en wil bewegen. Het complete lichaam is erbij betrokken en dit leidt er toe dat je je na een aantal weken Power Yoga fitter, energieker en kalmer voelt. Regelmatig beoefenen van Power Yoga zorgt voor vermindering van stress, een energie boost bij beoefening in de ochtend, verbetering andere sportieve prestaties en toename van fysieke- en mentale kracht. Goed voor de ontwikkeling van spieren. Het lichaam krijgt een souplesse, die het nog niet eerder heeft gehad.

Astanga based Power Yoga heeft ondanks dit fysieke aspect wel alles met yoga te maken. Ook innerlijk verandert er namelijk wat door beoefenen van Power Yoga. Je mentale veerkracht wordt herontdekt en versterkt. Ook kan het bijdragen aan meer discipline en zelfkennis, controle en contact met je lichaam, de behoefte naar een gezondere levensstijl, innerlijke rust, verlies van overtollig lichaamsvet. In een Power Yoga sessie komen fysieke kracht, mentale kracht, souplesse, conditie en balans allemaal aan bod, waardoor alle systemen in het lichaam worden geactiveerd en verbeterd.