Tarieven

Bij Yogastudio Badu Woerden is iedereen welkom om voor € 10,- twee yoga proeflessen te komen volgen om kennis te maken met yoga. Daarna kun je een maandabonnement afsluiten. We hebben twee soorten abonnementen voor de reguliere yogalessen: 1x per week yoga en onbeperkt yoga. Ook is het mogelijk om losse (extra) lessen te volgen. Voor de Zwangerschapsyoga lessen gelden andere tarieven. 

Het gebruik van onze yogamatten, riemen, blokken en kussens is gratis. En na de les staat er een kop thee klaar voor iedereen. Het reserveren van lessen doe je via ons online inboeksysteem (zodra je lid bij ons bent, ontvang je persoonlijke inloggegevens).


Proefles: € 10,- voor twee Yoga proeflessen

Losse les € 11,50
Extra losse les Leden met 1x per week abonnement € 9,-

Let op: graag voor proeflessen en losse lessen vooraf aanmelden via email of telefoon.

Abonnement 1 x per week yoga € 31,50 per maand

Abonnement Onbeperkt yoga € 51,50 per maand
(Abonnementen zijn per kalendermaand opzegbaar)

De meditatie les op maandag is €5 per les, ook niet-cursisten van Badu zijn van harte welkom

Zie onze Zwangerschapsyoga pagina voor de speciale tarieven van de zwangerschapsyoga lessen.

  • Badu heeft twee abonnementsvormen: 1 x per week- of onbeperkt yoga.
  • Een abonnement geldt voor onbepaalde tijd, is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor contanten en heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand.
  • Betaling geschiedt via automatische incasso op elke 1e van de maand.
  • Lessen die tenminste 24 uur van te voren afgemeld worden, kunnen in dezelfde week ingehaald worden. Een les die minder dan 24 uur voor de les wordt afgemeld, betekent een ‘late afmelding’ en kan niet worden ingehaald.
  • Tijdens de (school)vakanties zijn er maximaal 4 lessen per jaar die uit kunnen vallen (dan is er meestal sprake van een aangepast lesrooster), dit is verrekend in de tarieven.