Openingsfeest op vrijdag 1 april

Open huis en feestelijke activiteiten op vrijdag 1 april: 17.30-20.30uur (geen grapje :-)).

Yogastudio Badu Woerden is verhuisd en samengegaan met Just Body & Mind. Dit vieren we graag samen met jou! Locatie: in het pand van Just Pilates aan de Pelmolenlaan 3 Woerden.

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom! We nodigen je van harte uit voor open huis in onze Yoga & Pilates studio. Toegang is gratis. Deelname aan de mini-workshops ook, zie programma hieronder.

Pilates Towers

Iris van Westering en Suzanne van Piggelen laten je graag kennismaken met de zogenaamde ‘Towers’ (onderdeel van Just Pilates, Personal Training). Dit zijn Pilates apparaten van top kwaliteit waarmee allerlei oefeningen mogelijk zijn, op maat voor iedereen. Helemaal gericht op een goede houding en daarmee perfect om bijvoorbeeld rug- of nekklachten te verhelpen of voorkomen.

 

Mini workshops Pilateszaal

  • 18.00-18.20uur: Mini workshop Kennismaking met Pilates door Suzanne.
  • 18.30-18.50uur: Mini workshop Lachyoga door Agnes van der Werf.
  • 19.00-19.20uur: Mini workshop Pilates fun door Eva Hasselbach.
  • 19.30-19.50uur: Mini workshop Kennismaking met Pilates door Iris van Westering.

 

Mini workshops Yogazaal

  • 17.30-17.50uur: Mini workshop Stoelyoga door Jon Doppen.
  • 18.00-18.20uur: Mini workshop Facial Yoga door Rashna Tjikhoeri.
  • 18.30-18.50uur: Mini workshop De Maangroet door Diana Horsman.
  • 19.30-19.50uur: Mini workshop Hormoon Yoga door Lizzy Wakefield.
  • 2000-20.20uur: Mini workshop Yoga Nidra/ontspanning door Rashna Tjikhoeri.

Ontspannende behandelingen

Een mooie aanvulling zijn de ontspannende behandelingen die je mogelijk zijn voor een klein bedrag van €5 per behandeling (15 min). Yoga- of pilates cursisten kunnen van tevoren intekenen op de lijst die in de studio zal hangen. Niet-cursisten kunnen zich hiervoor opgeven per email.

Massage

Masseur Oscar Rolando van O.R.M. Massages uit Leidsche Rijn komt korte massages geven. Keuze uit nek/schouder/rug, hoofdmassage of voetmassage.

Beauty

Schoonheidsspecialistes Renske Mulder-Vink en Lisa Konings van Salon Beauty-Active uit Woerden komt korte behandelingen geven. Keuze uit wenkbrauwen verven/epileren of nagels lakken (gel colour van OPI) langhoudende kleur met intense hoogglans die 2 weken perfect blijft zitten.

 

Yogakleding verkoop

Rosa de Houdijker van yogakledingonline.nl is aanwezig en verkoopt de mooiste en meest comfortabele yogakleding voor iedereen. Nieuwe collectie en sale.

 

Hapjes en drankjes

Uiteraard worden hapjes en drankjes verzorgd op ons openingsfeest. Specialiteiten van onze docentes die met hun culinaire talenten de keuken in zijn gedoken ☺. Ook De Natuurwinkel De Maretak WoerdenJacqueline’s taarten enzo uit Woerden, Paul Burgers van CO2Operate (duurzame palmsuiker koeken en fudge o.a.) en Yogi Tea zullen sponsoren met allerlei heerlijkheden.