Hormoon Yoga Workshop

Hormoon Yoga door Lizzy WakefieldDe Hormoon Yoga workshop wordt gegeven in een kleine groep, zo krijg je optimale begeleiding.

Alle data staan op zichzelf en hebben hetzelfde programma. Je kunt één datum uitkiezen, maar ook besluiten om de workshop te intensiveren door meerdere keren te komen. Dit kun je natuurlijk na je eerste deelname besluiten.

DOCENTE: Lizzy Wakefield

Hormoon Yoga volgens de oorspronkelijke methode met empirisch bewezen effectiviteit, ontwikkeld door Dinah Rodrigues.

 

In deze workshop leer je de hele serie, die je daarna zelf thuis kunt beoefenen. Ook krijg je informatie over gerelateerde voeding. De workshop is inclusief thee, gezonde snack, biologische lunch en uitgebreide handleiding voor thuis.

Wat is Hormoon Yoga?

De oefeningen van Hormoon yoga serie hebben effect op het gehele lichaam, maar in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen.

De serie is dynamisch met mooie rustige momenten en leidt tot snelle resultaten bij regelmatige beoefening. Naast een positieve invloed op de hormoonspiegel, vermindert of elimineert het symptomen die gekoppeld zijn aan de menopauze.

Voor wie is Hormoon Yoga?

Hormoon yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Je hoeft geen klachten te hebben, want het is gewoon een hele fijne yogaserie. Je voelt je energiek, vitaal en vrouwelijk.

Specifiek voor vrouwen met hormoongerelateerde klachten; overgang, kinderwens, PCOS (Polycysteus-ovariumsyndroom) of menstruatieproblemen.

Bij vrouwen met een kinderwens kan het de menstruatie / ovulatie op gang brengen, waardoor de mogelijkheid kan ontstaan om zwanger te worden. Ook behulpzaam tijdens een IVF-procedure. Hormoonyoga heeft een bewezen positief effect op kwaliteit en aantal eicellen.

Ook na de bevalling is hormoonyoga een goede ondersteuning om de hormoonhuishouding weer in balans te brengen.

Zie hormoonyoga.nl voor meer informatie. Om je op te geven,  kun je contact opnemen met Lizzy Wakefield via

Email: info@hormoonyoga.nl
Tel: +31 (0)6 28 70 23 46