Yogastudio Badu wordt Just Body & Mind

Team Just Body & Mind

Iris van Westering en Mirjam van Gameren zijn eigenaar van Just Body & Mind en zullen Yoga Studio Badu overnemen. Een nieuwe naam maar wel gewoon met ons zelfde fantastische Yoga docententeam. De operationele taken en contact met cursisten blijft Irma doen.
Team Just Body & Mind is een verrijking voor de studio, want Pilates past heel goed bij Yoga.

Rosa neemt afscheidRosa den Houdijker - eigenaresse yogakledingonline.nl

“Uit liefde voor yoga en een enorme interesse in fairtrade producten is in 2011 Badu ontstaan. Ik opende de deuren van m’n winkel in het centrum van Woerden en al snelde volgde de webshop en Yoga Studio Badu. Door het succes van de webshop was het een lastige, maar goede beslissing om de deuren van de fysieke winkel te sluiten, zodat ik de focus kon leggen op de webshop en ook de studio de ruimte en energie kreeg die het verdiende.

De Yoga Studio kreeg een nieuwe plek aan de Leidekkersweg. Lizzy werd Studio Manager en later pakte Irma de Lessen & Cursisten Administratie op. Door hun inzet en die van het geweldige team docentes en niet te vergeten jullie allemaal bloeide de studio op!

Ook de webshop is het afgelopen jaar steeds groter geworden. Het kantoor en magazijn is verhuisd naar Polsbroek. Met een team van 6 meiden zorgen we ervoor dat het assortiment up to date is en onze klanten in Nederland en België binnen 24 uur hun bestelling thuis ontvangen. Zelf hou ik mij op dit moment vooral bezig met de ‘bigger picture’ van de shop het opzetten van een eigen eco kledinglijn.

Ik ben trots op de groei van Badu de afgelopen jaren en dankbaar voor alle lieve mensen die hier een bijdrage aan hebben geleverd. Groeien betekent soms ook loslaten… Het besluit om afscheid te nemen van de studio was geen gemakkelijke. Het blijft altijd moeilijk om iets moois los te laten. Maar het combineren van de shop en studio kon niet langer, dat zou voor beide takken niet goed zijn geweest. Na het eerste gesprek met Mirjam en Iris van Just Body en Mind had ik direct het fijne gevoel dat dit de plek was waar ik de studio met een gerust hart kon overdragen. Ik heb dan ook het volste vertrouwen dat de studio in de nieuwe vorm en met het nieuwe samengestelde team een mooie toekomst tegemoet gaat.

Natuurlijk blijf ik qua gevoel verbonden, want de studio heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Ik zie jullie vast een keer in een les of workshop. Voor de yoga/pilates fashionista’s onder ons: je bent niet alleen online van harte welkom op www.yogakledingonline.nl, maar ook zeker offline in Polsbroek om de collectie (en konijnen, katten, kippen, en schapen;-)) te bekijken. Lieve cursisten: bedankt allemaal voor jullie vertrouwen! Ik kijk er naar uit jullie te zien op 1 april! Namasté, Rosa”

Lizzy neemt een beetje afscheidLizzy Wakefield - Hormoon Yoga docente Woerden

“Nu alweer 2 jaar geleden maakte ik kennis met Rosa en de studio. De studio zou gaan sluiten, maar gelukkig hebben we besloten samen een herstart te maken. We gingen de samenwerking aan, ik deed de bedrijfsvoering en gaf een groot deel van de Yoga lessen. Met veel plezier heb ik al mijn positieve energie en inzet erin gestoken om samen met Rosa en de docentes de studio te laten bloeien en groeien. Een heel mooie ervaring met veel ontmoetingen en genietmomenten.

Met de groei kwam voor mij daardoor minder ruimte voor het geven van lessen en workshops. Precies op het goede moment kwam Irma bij ons! Naast de Yoga lessen nam Irma ook steeds meer operationele taken in de studio over. Weer op een goed moment kwamen we in contact met Iris en Mirjam van Just Body & Mind..

Nu ga ik me weer meer richten op het geven van Hormoon Yoga in (privé)lessen en workshops. Hormoon Yoga is tegelijkertijd ‘down to earth’ en therapeutisch want het is een natuurlijke therapie die gericht werkt op het hormonale systeem. Daarbij verdiep ik me in passende Ayurvedische voeding. Ayurveda is “het zusje van de Yoga” en daarom zo’n passende aanvulling.

Ik blijf als partner betrokken bij Team Just Body & Mind en zal jullie daarom vast eens tegenkomen in de lessen. Ik zie ernaar uit op 1 april met jullie te toasten op een mooie voortzetting van de studio. Namasté, Lizzy”.

Open huis en feestelijke activiteiten op vrijdag 1 april: 17.30-20.30uur.

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. We nodigen je van harte uit voor open huis in onze Yoga & Pilates studio. Toegang is gratis. Deelname aan de mini-workshops ook. Klik hier voor meer informatie over het openingsfeest op 1 april.

Inboeksysteem

In de maand april kun je nog gewoon inboeken via ons huidige inboeksysteem. Per 1 mei 2016 gaan we over naar het online reserveringsysteem van Just Body & Mind genaamd: “Pay ’n Plan”. Hiermee kan je zowel via de computer als via een app op de telefoon gemakkelijk reserveren. Het systeem werkt nagenoeg hetzelfde, eerst aanmelden voordat je mee kunt doen met een les. Meer abonnementsvormen, losse lessen en workshop zijn makkelijker te betalen, geen contant geld meer. Je kan betalen via Ideal en automatische incasso. Je ontvangt binnenkort een bericht per email met je inloggegevens van Pay ’n Plan. Uiteraard helpen we jullie graag bij vragen. Algemene voorwaarden blijven voorlopig ongewijzigd.